dimecres, 10 de març del 2010

INFORMACIÓ NOUS TALLERS!

Salut de nou!

Des del Bloc del Centre Cívic de Santa Anna us animem a que assisitiu a la interessant oferta de tallers que oferim la propera temporada. El nostre propòsit fins a l´inici dels tallers és brindar-vos el màxim d´informació sobre la nostra propera programació.

Com podeu veure, la temporada primavera 2010 a Santa Anna serà una temporada multicultural. Tindrem el Didgeridoo (instrument aborígen australià), tindrem una iniciació a la guitarra flamenca, tindrem un interessantíssim taller de cuines del món (amb representants de la cuina amaziga, índia, senegalesa, nigeriana i colombiana), tindrem un divertidíssim taller de Karaoke on es tocaran molts gèneres de la música popular i, per acabar, tindrem també un taller de percussió corporal, on ens ensenyaran a fer música col·lectiva amb el propi cos.

A continuació us deixem un enllaç mp3 a una cançó realitzada pel Raï de Horna (el  nostre tallerista de Didgeridoo) en el seu projecte SANRAI (juntament amb Santi Fontclara).  Esperem que us agradi.

   
Salut a tothom!

Com podeu veure, hem actualitzat l´apartat "PROGRAMACIÓ CENTRES" i ja està disponible per visualitzar/descarregar el nou tríptic PRIMAVERA 2010 amb moltíssimes novetats pel que fa als tallers. Esperem que us agradi molt la nova programació i que continueu confiant en CCVic.

Els tríptics en "format paper" es distribuïran arreu a partir del dilluns 15 de Març.

Fins aviat!